Petrov: Čtyři typy debaty o Karlu Gottovi. Co o nás prozrazují?

By | 9. 10. 2019

Autor:VADIM PETROV – 4. října 2019 • 18:04

KOMENTÁŘ VADIMA PETROVA | Současná debata o Karlu Gottovi se vede ve dvou polohách. Věcné – zemřel slavný zpěvák, umělec, profesionál. A v obecné – jaký to byl člověk. Zatímco na té první se lidé většinou hladce shodnou a není předmětem vášnivých sporů, o té druhé se vede nesmiřitelná hádka. To je normální. Proč ne. Vždycky nás zajímá, jaký skutečně byl ten, který odešel, a pokud je to navíc člověk tak populární jako Karel Gott, o to víc podobný zájem máme.

https://www.info.cz/nazory/petrov-ctyri-typy-debaty-o-karlu-gottovi-co-o-nas-prozrazuji-43172.html?fbclid=IwAR07I1OjL3RR5ax3Vd4ZsDe-J_cFTs-K-JKGhTj0G8oXwaOYWdFLxHhcqeM

The following two tabs change content below.
Původním povoláním jsem hudebník. Vystudoval jsem hru na klasickou kytaru na konzervatoři, absolvoval jsem dva roky na filosofické fakultě a bakaláře jsem dokončil na Universitě Jana Amose Komenského. Celý život pracuju v médiích, ve vzdělávání, v managementu a v oblasti bezpečnosti. Napsal jsme dvě knihy. Kromě působení ve veřejném životě jsem se v roce 2020 vrátil k muzice.