Karel Gott? Vadim Petrov jr.: Za komunistů se na to nevykašlal a byl tu. Přinášel radost, lidé chtěli žít. Ilumináti? A víme, že nejsou?

By | 3. 10. 2019

03.10.2019 4:43

ROZHOVOR Karel Gott představoval jistotu, svět, který jsme dobře znali, myslí si člen Rady pro rozhlasové a televizní vysílání, hudebník, publicista a mediální analytik Vadim Petrov v rozhovoru pro ParlamentníListy.cz. „Vezměte si, jaký tady byl v té době život. Žili jsme v šedi. Menšina národa socialismu věřila a aktivně ho budovala, o něco víc lidí aktivně kolaborovalo, naprostá většina kolaborovala pasivně a menšina proti totalitě bojovala. Karel Gott to všechno propojoval. V tom pozitivním,“ reaguje Petrov na kritický „nekrolog“ Gotta na webu magazínu Respekt. Při zmínce o Antichartě vzpomíná na tehdejší dilema svého otce, legendárního skladatele, zda má také podepsat. A vzkaz má i pro ty, kteří Gotta kritizují za přemýšlení o konspiračních teoriích o tom, kdo a co vládne světu.

https://www.parlamentnilisty.cz/arena/rozhovory/Karel-Gott-Vadim-Petrov-jr-Za-komunistu-se-na-to-nevykaslal-a-byl-tu-Prinasel-radost-lide-chteli-zit-Iluminati-A-vime-ze-nejsou-598202?fbclid=IwAR273NFbgO-e6Gdq1K48MEozKrZDatDwjgU6q3iG7_0HvSQE-VzJuIuqHu4

The following two tabs change content below.
Původním povoláním jsem hudebník. Vystudoval jsem hru na klasickou kytaru na konzervatoři, absolvoval jsem dva roky na filosofické fakultě a bakaláře jsem dokončil na Universitě Jana Amose Komenského. Celý život pracuju v médiích, ve vzdělávání, v managementu a v oblasti bezpečnosti. Napsal jsme dvě knihy. Kromě působení ve veřejném životě jsem se v roce 2020 vrátil k muzice.