Rozhovor o jednání v RRTV. Komu se radní vlastně zodpovídají?

By | 1. 4. 2019

Překvapení zažil nový člen Rady pro rozhlasové a televizní vysílání Vadim Petrov po svém prvním jednání kontrolního orgánu, který bdí nad českým TV i rádiovým éterem. Kritika diskuse, kterou vyvolal v RRTV ve věci vysílání pořadu Reportéři ČT, se objevila v článku člena Rady ČT Zdeňka Šarapatky. Jednání RRTV jsou přitom neveřejná. V rozhovoru s Parlamentními Listy.cz Petrov tento fakt označuje za únik informací a ostře se proti tomuto faktu ohrazuje.
https://www.parlamentnilisty.cz/arena/rozhovory/Afera-kolem-CT-slo-o-Zemana-Unik-informaci-Vadim-Petrov-z-RRTV-Komu-se-radni-vlastne-zodpovidaji-576054?fbclid=IwAR076UTlky8D_OMIXtvvRkwvoDlgbX5zKIZUzzl_z0jpMVFfsJ3wV-l21gE

The following two tabs change content below.
Původním povoláním jsem hudebník. Vystudoval jsem hru na klasickou kytaru na konzervatoři, absolvoval jsem dva roky na filosofické fakultě a bakaláře jsem dokončil na Universitě Jana Amose Komenského. Celý život pracuju v médiích, ve vzdělávání, v managementu a v oblasti bezpečnosti. Napsal jsme dvě knihy. Kromě působení ve veřejném životě jsem se v roce 2020 vrátil k muzice.